Главная » 2013 » Ноябрь » 17 » Більше не гуркотітиме?
18:22
Більше не гуркотітиме?

У жовтні цього року мешканцям міста надокучали постійні глухі звуки вибухів, незрозумілого походження. Люди скаржились, що у декого при цьому навіть дрижали шибки. Останнім часом гуркотіння припинилось.

Як повідомляв начальник управління за надзвичайними ситуаціями Павлограда та району полковник Олександр Миславський, павлоградці чують звуки, котрі доносяться із селища Черкаське, Новомосковського району. Двічі на тиждень там проводять планові артилерійські навчання.

За роз’ясненням ситуції до військоговго прокурорра звертався і міський голова Іван Метелиця. Прокурор відповів, що це не його компетенція і порадив звернутись до командира 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

12 листопада таке звернення було направлене на адресу командира. Зараз очікують на відповідь командира що це було і чи триватиме іще.

Міська влада також запевняє, що ці звуки ніяким чином не пов’язані із роботою підприємств міста.
«Коли на Хімзавді проводять вибухові роботи, то вони завчасно ставлять до відома про це міську владу та НС . Це такий порядок. І ці вибухи дуже незначні»,- повідомив начальник відділу за надзвичайними ситуаціями Павлоградськогоміськвиконкому Валерій Бєлякін.

Просмотров: 566 | Добавил: fable | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]