Главная » 2014 » Июль » 21

Название: Дом с паранормальными явлениями 2
Оригинальное название: A Haunted House 2
Производство: США
Продолжительность: 87 мин. / 01:27
Качество рипа: HDRip
IMDb: 5.00 (2408)
Режиссер: Майкл Тиддес
В ролях: Марлон Уайанс, Джейми Прессли, Эссенс Эткинс, Гэбриел Иглесиас, Мисси Пайл, Эшли Рикардс, Эффион Крокетт, Стил Стеббинс, Рик Овертон, Хэйз МакАртур

Описание:
Малькольм, изгнавший демонов из своей бывшей подружки, начинает новую жизнь с другой девушкой и ее двумя детьми. После переезда в дом своей мечты, с Малькольмом снова начинают случаться загадочные происшествия. И, похоже, паранормальные явления теперь преследуют его не только в собственном доме…

... Читать дальше »
Просмотров: 1561 | Добавил: fable | Дата: 21.07.2014

Cлужба безпеки України попередила вчинення у Дніпропетровську терористичних актів на стратегічних об'єктах, будівлях органів державної влади та банківських установ.

Затримано диверсійну групу, яка готувалася вчинити вночі 18 липня 2014р. вибухи в обласному центрі для залякування людей, дестабілізації ситуації в регіоні.

Затримано громадян України на прізвиська «Стаф» та «Борода» – членів бандформувань, котрі діють на Донеччині та Луганщині. Бойовики прибули в Дніпропетровськ для вчинення терактів та диверсій. Керував бандитами громадянин РФ В.Петров, так званий «Батя», який особисто віддавав вказівки, забезпечив диверсантів зброєю.

У затриманих вилучено 6 ручних протитанкових гранатометів РПГ-18 та детальну карту міста із нанесеними об'єктами, на яких, за зізнаннями затриманих, планувалися теракти: будівля Дніпропетровської ОДА, залізничні мости та тунелі, офіси банків.

УСБУ у Дніпропетровській області ... Читать дальше »

Просмотров: 1090 | Добавил: fable | Дата: 21.07.2014